У Міжнародному фонді Івана Франка затвердили річний звіт

Засновники БО “Міжнародний фонд Івана Франка” затвердили звіт дирекції за 2020 рік.

Основні показники:

Створено новий проєкт“Віртуальний музей Іван Франко у Києві” (за підтримки УКФ). Проєкт, який містить віртуальну екскурсію Квартирою-музеєм родини Івана Франка у Києві, 3D-тури та аудіогіди 4 мовами. Також було проведено 10 костюмованих перформансів, які відображали перебування Івана Франка у Києві.
Створено інтерактивний картографічний онлайн-ресурс“Іван Франко на мапі Європи”, який дозволяє мандрівникам, використовуючи Google Maps, відвідувати місця, повязані з життям Івана Франка в Україні та за її межами. Позначено й описано 218меморіальних місць.
Нагороджено переможців Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу “СтежкамиКаменяра” 2020 року, а також організовано новий прийом конкурсних робіт. У період з 15 листопада по 15 грудня 2020 року на конкурс надійшло 1070 робітвід учнів з України, Австралії, Канади, Швеції, Бельгії та Великобританії.
Організовано та проведено Міжнародну премію імені Івана Франка. У звітному році на Премію претендувала 21 наукова робота з України, Канади та США.
Лауреату премії Ігорю Сердюку, професору кафедри історії України Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, вручено грошову винагороду у розмірі 170 000 грн та золотий знак лауреата.

За звітний період Фонд Франка отримав дохід у розмірі 2 004 985,43 грн.

Благодійні внески – 368 339 грн.
Грантові кошти – 1 444 775, 33 грн.
Власні кошти – 191 871,1 грн.

Кошти у сумі 102 000 гривень, які були зібрані під час благодійного аукціону у жовтні 2020 року, будуть спрямовані на реалізацію проєктів Фонду у 2021 році.

Видатки Фонду Франка становили 1 902 985,43 грн.

Засновники БО “Міжнародний фонд Івана Франка”висловили подяку міському голові міста Дрогобича Тарасу Кучмі, голові Львівської ОДА Максиму Козицькому, народному депутату України Михайлу Цимбалюку, громадському діячу Мирославу Хом’яку, першому заступнику голови правління ПАТ  “Укргазбанк” Віталію Романчукевичу, депутату Львівської обласної ради Андрію Дуліб’янику, керівному партнеру компанії “UDP Renewables” Сергію Євтушенку, голові правління Львівського товариства Тамарі Смовженко; Українському культурному фонду, Міжнародному фонду “Відродження”, Львівському товариству у м. Києві, Дрогобицькій міській раді, ТОВ “Західнадрасервіс”, СПА-готелю “RESPECT”.

Збори учасників одноголосно вирішили затвердити щорічний звіт Фонду та основні фінансові показники.



Наші партнери