Фонд Франка і ЛОДА підписали меморандум про співпрацю

Львівська ОДА співпрацюватиме із Міжнародним фондом Івана Франка задля просування наукового і творчого доробку Великого Каменяра.

У вівторок 4 серпня 2020 року голова облдержадміністрації Максим Козицький та директор Міжнародного фонду Івана Франка Ігор Курус підписали меморандум, в якому визначено пріоритети співпраці. Угодою передбачені спільні дії для просування постаті Івана Франка та популяризації його творчої і наукової спадщини.

Відтак, домовилися щодо сприяння з боку ЛОДА у проведені урочистої церемонії нагородження лауреата Міжнародної премії імені Івана Франка у Дрогобичі, проведенні заходів щодо відзначення 165-ї річниці з дня народження Франка у 2021 році.

Сторони також порушили питання побудови повноформатної скульптурної композиції Іванові Франкові у м. Києві, створення нових туристичних маршрутів Франковими місцями (Дрогобич – Борислав – Нагуєвичі) тощо.

Принагідно Ігор Курус запросив очільника Львівщини 27 серпня, в 164-ту річницю від дня народження Каменяра, відвідати V урочисту церемонію нагородження лауреата Міжнародної премії ім. Івана Франка, яку проводить Фонд Франка у партнерстві з Дрогобицькою міською радою.



Наші партнери